Partyšová - VŠEM JSEM VÁM LHALA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Partyšová - VŠEM JSEM VÁM LHALA!

Moderátorce a zpěvačce Gábině Partyšové (28) se podařil opravdu husarský kousek. Se svým novopečeným manželem Josefem Koktou (48) si totiž vystřelila z novinářů.


Partyšová o předmanželské smlouvě

Moderátorce a zpěvačce Gábině Partyšové (28) se podařil opravdu husarský kousek. Se svým novopečeným manželem Josefem Koktou (48) si totiž vystřelila z novinářů, když jim navykládala spousty nesmyslů ohledně jejich údajně »hodně drsné« předmanželské smlouvy.
Nedělnímu Aha! se podařilo získat exkluzivní přiznání, ve kterém Gábina všechny svoje předchozí prohlášení označuje za pouhou legraci. Vše je prý úplně jinak!

Pojďme si trochu popovídat o vaší předmanželské smlouvě. Je opravdu tak drsná, jak jste tvrdila médiím?
Kliknutím zvětšete„Smlouva sice existuje, ale uzavřeli jsme ji už před dvěma lety. Týká se pouze majetku, a to konkrétně našeho domu, který jsme si postavili za Prahou. Já totiž splácím hypotéku na 30 let, protože jsem koupila půlku toho baráku. Legrační bylo, že nikoho vlastně nezajímala svatba jako taková, ale především ta smlouva. Tak jsme si s Pepou vymysleli malou pohádku.“

Vy jste si udělali ze všech legraci?
„Ano! Tvrdili jsme všem, že naše smlouva je strašně drsná. Pepa všem vyprávěl, že nesmím změnit svůj vzhled, váhu a orientaci… (směje se). Všichni to samozřejmě hned otiskli, což nás neuvěřitelně pobavilo. Je legrační, že tomu dodnes věří naši známí a lidé, do kterých bychom to nikdy neřekli.“

Kdo vás pobavil nejvíc?
Kliknutím zvětšete„Jeden novinář mi zavolal a zdrceným hlasem se ptal, jestli se vážně nesmím změnit celých 30 let. Zcela vážně jsem mu odpověděla, že o tom vůbec nevím, ale že je to každopádně hrůza. Samotné se mi nechce věřit, že tomu někdo uvěřil. Je přeci jasné, že se člověk během života změní. Třeba po těhotenství nebo ve stáří.“ (směje se ).

Co je tedy popravdě v předmanželské smlouvě?
„Nic zvláštního, smlouva je jenom o majetku. Když jsme spolu stavěli dům za Prahou, nechtěla jsem, aby Pepa stavěl úplně sám. Chtěla jsem mít něco svého. Kdybychom se jednou rozešli, tak se nebudeme tahat o ledničku nebo o pračku, máme všechno půl na půl. Já jsem každopádně kvůli hypotéce zadlužená na hezkých pár let dopředu.“

Takhle bude podle Gábiny vypadat její budoucnost:

6. září 2006 – Budu na koncertě Madonny. Ničím jiným teď nežiji. Kliknutím zvětšete
15. září 2006 – S kamarády uspořádáme ještě jednu svatební hostinu v Praze.
Prosinec 2006 – Koncem roku plánuji vydat novou desku, která by neměla být tak tvrdá jako ta předešlá. Pomáhá mi s ní Dan Hádl.
Leden 2007 – V tomto období bych hrozně chtěla navštívit USA. Marek Eben nám doporučil cestu napříč Státy.
Únor 2007 – Od Nového roku bych se měla zase objevit v televizi, kde připravujeme nový pořad o celebritách a večírcích.
Rok 2008 – Kdybych touto dobou otěhotněla, tak bychom alespoň měsíc chtěli žít někde v cizině. Ještě ale není rozhodnuto, jestli to bude Evropa, nebo Amerika.
Rok 2009 – První dítě bych si přála do svých 30 let. Mohla by to být i dvojčátka. Kliknutím zvětšete
Rok 2010 – Zpívání bych chtěla dělat dlouhodobě a věnovat se mu po celý život.
Rok 2013 – Možná bych se chtěla po mateřské vrátit k práci, a když bude možnost, tak i do televize.
Rok 2020 – To už bych se chtěla plně věnovat charitě, kterou se zabývám už 4 roky. Nechci zakládat svoji charitativní organizaci, ale pořádat například charitativní akce v dětských domovech.

Co všechno si Partyšová s manželem vymysleli?
• Gábina se během manželství nesmí změnit.Kliknutím zvětšete
• Nesmí také změnit svůj vzhled.
• Nesmí ztloustnout.
• Nesmí se stát lesbičkou.
• Musí zůstat 30 let naprosto stejná.


Autor: Nikola Poselová
Foto: Lenka Hatašová – Story, Martin Pekárek, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.