Žilková pláče - Ztratil se jí pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žilková pláče - Ztratil se jí pes!

Veronika Žilková je smutná a každému ukazuje fotku Padrína s prosbou, pokud by jej našel, aby jí hned dal vědět.
Veronika Žilková je smutná a každému ukazuje fotku Padrína s prosbou, pokud by jej našel, aby jí hned dal vědět.

RATAJE NAD SÁZAVOU – Zármutek a bolest provází Veroniku Žilkovou (45) při natáčení seriálu České televize Škola Na Výsluní. Ztratil se jí totiž pejsek!


„Jsem z toho strašně nešťastná. Je to pes mého přítele Martina Stropnického. Doufám, že se kvůli tomu se mnou nerozejde,“ posteskla si smutně herečka.

Kliknutím zvětšetePaní Veronika se o psíka Padrína starala i tehdy, když byl Stropnický na cestách v Itálii, a dokonce mu v době, kdy byl nemocný, píchala injekce. „Musím ho najít,“ říká odhodlaně. I přesto nadále pokračuje v natáčení seriálu, v němž hraje odvážnou a kamarádskou učitelku.

„Představuji rozvedenou ženu, která zůstala sama s dítětem. Kliknutím zvětšeteMá dcerka je hluchoněmá a je v období, kdy prožívá první velkou lásku,“ vypráví o své nové roli. „Scénář napsal Ivo Pelant. Díky němu jsem si už zahrála i dojičku krav a zdravotní sestru,“ poznamenala Žilková, která si v novém dvanáctidílném seriálu zahraje po boku Rudolfa Hrušínského, Oldřicha Víznera, Miroslava Vladyky či Pavla Kříže. Tento rodinný příběh by se měl dostat na televizní obrazovky na začátku příštího roku.


Autor: Jiří Landa, Jana Boštová
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.