Anetu vypískali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Anetu vypískali!

Aneta Langerová
Aneta Langerová (Aha!: Dalibor PUCHTA)

TATRANSKÁ LOMNICE/SENEC – Česká SuperStar Aneta Langerová (19) zažila pořádný šok! Diváci na jejím slovenském turné, které představovalo vystoupení na dvou festivalech, ji totiž vypískali! Důvod? Bezbřehá nuda!

„Na Anetu jsem se těšil, ale vystoupení v Tatrách mě moc zklamalo, jednalo se o její nejhorší koncert, co jsem viděl. Aneta neumí dav dostat do varu, skoro s fanoušky nekomunikuje, a když se o kontakt pokusí, je to trapné,“ řekl nám přímý účastník koncertu. A ze svého vystoupení nebyla nadšená ani samotná Aneta! „Myslím, že lidi trochu pospávali. Snažila jsem se je probrat, ale moc mi to nešlo,“ řekla zpěvačka slovenským médiím, a svůj neúspěch přiznala i v reportáži pro magazín MF Dnes, jejíž redaktor Tomáš Poláček označil vystoupení jako hudebně dobré, ale jinak nudné.

„Mám rozporuplné pocity,“ svěřila se mu Aneta s tím, že kapela No Name, která ji předcházela, prostě nastavila laťku příliš vysoko. „Na Slovensku rozhodně nemá takovou popularitu jako v Česku,“ dodává k tomu zklamaný účastník festivalu. Podobné pocity totiž zažili i účastníci dalšího ze slovenských koncertů Anety na Senecfestu. „Očekávání bohužel nenaplnila. Nevím, jestli bude na Slovensku ještě někdy vystupovat, protože tu po ní málem házeli rajčata,“ přiznává Kristína, která byla na Anetině vystoupení na Senecfestu.

Rock for People: Nepřetržitá pařba!
Aneta rozbouřila dav
Aneta je Potmě!
Aneta Langerová: Vyhrožují jí smrtí
První řada: Co dnes dělají?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.