Herečka Lenka Termerová: Už mi zase rostou vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Herečka Lenka Termerová: Už mi zase rostou vlasy!

Lenka Termerová (vlevo) s dcerou Marthou Issovou.
Lenka Termerová (vlevo) s dcerou Marthou Issovou. (Aha! – Martin Hykl)

Herečka Lenka Termerová (62), která byla jednou z tváří včerejšího Avon pochodu proti rakovině prsu, se poprvé objevila na veřejnosti bez typické pokrývky hlavy. Její boj proti rakovině prsu se zdá být vítězný…

Termerová o své léčbě povídala s úsměvem. „Nemohu s jistotou říct, že mám vyhráno, ale mé výsledky testů jsou nyní v pořádku. Vlasy mi zas rostou, cítím se lépe, a už se dokonce vracím do práce. Nebudu ale zatím nic prozrazovat,“ řekla včera deníku Aha! Termerová. Tu na akci doprovázela i její dcera, rovněž herečka, Martha Issová (29), která je také jednou z tváří projektu. „Prevence je důležitá! Má nemoc mi otevřela oči. Jsem si vědoma i genetických dispozicí a dědičnosti, takže Martha už samozřejmě na vyšetření byla a je díky bohu naprosto zdravá,“ oddychla si herečka, která naposledy zářila v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy. „Museli tam kvůli mému špatnému zdravotnímu stavu ke konci překopávat celý natáčecí plán a já jim za to zpětně moc děkuji,“ zavzpomínala Termerová, pro kterou byla v nejtěžších chvílích oporou hlavně její rodina. „Mile mě ale překvapilo, že se ke mě přimkli i lidé, které jsem x let neviděla. Třeba i mí spolužáci, moc mě to potěšilo,“ prozradila s úsměvem na tváři herečka. Jaké má ale plány na příští týdny? „Na dovolenou k moři letos určitě nepojedu, jsem ještě dost opatrná a ani se po chemoterapiích nesmím vystavovat slunci. Krom toho mě o prázdninách čeká stěhování, takže se spíš vydám někam po Čechách,“ plánuje Termerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.