Jan Kraus a jeho talk show - Ukončete to, prosím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jan Kraus a jeho talk show - Ukončete to, prosím!

Jan Kraus skončil na České televizi.
Jan Kraus skončil na České televizi. (Aha! – Marek Pátek, TV Prima)

Že sedět na dvou židlích je někdy sakra těžké, o tom se na vlastní kůži přesvědčil moderátor Jan Kraus (56). Sotva začal porotcovat v soutěži Česko Slovensko má talent, už končí v České televizi, kde léta bavil v talk show Uvolněte se, prosím. Neustál kritiku?!

Známý moderátor se v souvislosti se svým odchodem ohání hlavně tím, že role porotce je časově náročná, a také několikrát omílanou skutečností, že se televizí cítí být v mnoha ohledech cenzurován. „Nemohu pracovat pro televizi, která dlouhodobě vystupuje jako můj nepřítel,“ uvedl k tomu Kraus.

Svoji roli ale jistě sehrála i uražená ješitnost. Česká televize se ústy svého mluvčího Ladislava Štichy o moderátora dost nevybíravě »otřela«. „To by mě zajímalo, jak pan Kraus bude zvládat práci pro ČT. Zda bude mít dostatek času na svou talk show,“ podivoval se. Pár dní nato Šticha ještě přilil oleje do ohně, když odpovídal na otázku, jestli je pravda, že Krause ČT nahradí novým pořadem s Halinou Pawlowskou. „Kdybyste panu Krausovi řekli, že Halina připravuje stejný typ pořadu, asi by vám okamžitě třískl telefonem,“ uvedl Šticha. Možná právě rozčilení přispělo k tomu, že Kraus po natáčení primácké show úplně zapomněl na to, že za volant auta mobil nepatří, a bez okolků si telefonoval...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.