Karel Gott: Zakázali mi zpívat! Zase v nemocnici na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott: Zakázali mi zpívat! Zase v nemocnici na kapačkách!

Gott na cestě od lékaře, který mu zakázal zpěv.
Gott na cestě od lékaře, který mu zakázal zpěv. (Aha! – Martin Hykl)

Zdraví zpěváka Karla Gotta (70) zradilo v krátké době již podruhé za sebou! Nejdřív prodělal bolestivou operaci páteře, tentokrát málem přišel o hlas, svůj pracovní nástroj! „Skončil jsem opět v nemocnici na infuzích,“ přiznal Nedělnímu Aha! Mistr.

Na vině je jeho těžká alergie. Díky ní mu hlasivky zduřely, natekly krví a zpěvák si od lékařů vyslechl nemilosrdný ortel. „Přísně mi zakázali zpívat. Říkali, že kdybych to přesto pokoušel, mohlo by to mít fatální, nedozírné následky a léčba by trvala i půl roku. Raději jsem je poslechl,“ říká smutně Gott, který měl zazpívat v Přerově na jazzovém festivalu. Kvůli nemoci se měl na pódiu objevit jen se zdravicí. Ani k tomu kvůli obrovské dopravní zácpě nedošlo.

„Nedostali bychom se tam včas a navíc mě zase obrovsky rozbolela páteř. Raději jsem to zrušil. Velmi mě mrzelo, že mé problémy pořadatelé nepochopili. Dostal jsem od nich velmi agresivní esemesku,“ smutní legenda českého popu.

Gott denně dochází do nemocnice na infuze, které by mu měly pomoci v uzdravování churavých hlasivek. „Zatím se to vůbec nelepší, tak mi nezbývá než se modlit,“ dodává Karel Gott.

Karel Gott se poprvé ukázal ve zbrusu novém mercedesu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.