Premiéra muzikálu Je třeba zabít Davida: Museli zasahovat hasiči! A David si dal do nosu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Premiéra muzikálu Je třeba zabít Davida: Museli zasahovat hasiči! A David si dal do nosu...

V divadle museli zasahovat hasiči
V divadle museli zasahovat hasiči

Původně se plánovalo trochu kouře a dramatu. Navíc pouze na jevišti Divadla Broadway, kde měla včera premiéru crazy muzikálová show Je třeba zabít Davida. Nakonec ale opravdu museli v budově zasahovat hasiči!

V první části představení se z ničeho nic spustily požární hlásiče a divadlo zaplnil hluk sirén. Diváci se tak dobře bavili, že si mysleli, že šlo o záměr a součást představení. Tak to ale nebylo. Ve čtvrtém patře budovy, kde divadlo sídlí, byl opravdu nahlášen požár!

„Já jsem myslel, že si ze mě dělají legraci, pak ale ke mně přiběhnul režisér a řekl mi, že tohle v plánu nebylo a že zjišťuje, co se děje. Hráli jsme ale pořád dál,“ popsal netradiční situaci sám autor hudby Michal David. Jak se však ukázalo, naštěstí o nic vážného nešlo. „Buď někdo kouřil v prostorách v nichž se kouřit nesmí, a nebo šlo o špatný kontakt a samospuštění alarmu, nic závažného jsme neobjevili,“ uvedl velitel zásahu.

Michal David sice má za to, že netradiční událost při premiéře přinesla štěstí, jak se ale nechal slyšet, nervy přece jen zaháněl alkoholem. „Dal jsem si dvanáct panáků becherovky,“ zavtipkoval při závěrečné děkovačce.

A oslavovat mohl dál, neboť netradiční muzikálový projekt sklidil obrovský úspěch a slova chvály i z úst pozvaných celebrit. „Byla to velká legrace. Báječně jsme se pobavili a opravdu jsme si ani nevšimli, že by tu chodili hasiči, nebo se mělo něco dít,“ rozplývala se například Helena Vondráčková, jejíž hit Dlouhá noc v muzikálu rovněž neunikl zparodování.

Helena Vondráčková byla mezi prvními, kdo protagonistům pogratuloval ke skvělému výkonu (na snímku s Monikou Absolonovou).

¨
Slova chvály si vychutnal Michal David i od dcery Kláry, která je v sedmém měsíci těhotenství.

Více o muzikálu v zítřejším vydání deníku Aha!

Foto Marek Pátek

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.