Hvězdy Ulice Navrátil a Maciuchová - Utekli spolu, aby našli smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězdy Ulice Navrátil a Maciuchová - Utekli spolu, aby našli smrt!

Bořivoj Navrátil a Hana Maciuchová
Bořivoj Navrátil a Hana Maciuchová (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Jedni z nejoblíbenějších herců »novácké« ságy Ulice Hana Maciuchová (64) a Bořivoj Navrátil (76) na čas opustili televizi Nova! Proč? Mimo jiné proto, aby natočili hořkou komedii Nespavost pro Českou televizi! Ve filmu, který pojednává o láskyplném teroru, si zahráli manželský pár! A oba ve filmu čeká smrt!

Oproti zásadové a upřímné Miriam Hejlové Maciuchová v Nespavosti ztvárnila falešnou, manipulativní a především teatrální matku, jejímž manželem je právě kolega z Ulice Bořivoj Navrátil. Herecký trojlístek doplní další postava z Ulice – Zdena Hadrbolcová.

Hlavní dějovou linií filmu jsou tři rodinné sešlosti – narozeniny a pohřeb otce (Navrátil) a pohřeb matky (Maciuchová), během nichž se vztahy vyhrotí a posléze uvolní. Děti Maciuchové a Navrátila své rodiče poznávají skutečně až po jejich smrti, kdy si začnou pročítat otcovy deníky. „Ten film jsem točil v době, kdy jsem už tušil, co mně v těle hlodá. Věřím, že v reálu můj příběh dopadne o poznání lépe,“ s úsměvem upozorňuje na svoje onemocnění rakovinou herec Bořivoj Navrátil. „Bude to herecký koncert paní Maciuchové, jsem sám zvědav a těším se, až film zhlédnu,“ dodává Navrátil, představitel plukovníka Bařinky z Ulice. Nespavost se bude vysílat 16. května na České televizi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.