Jacksonův otec lékaři: Vrahu, zabil jsi mi syna, s holým zadkem půjdeš sedět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jacksonův otec lékaři: Vrahu, zabil jsi mi syna, s holým zadkem půjdeš sedět!

Michael to nepochybně všechno shůry sleduje...
Michael to nepochybně všechno shůry sleduje... (ČTK)

Vražda druhého stupně a přiměřený trest, možná tedy i doživotí, zároveň mnohamilionové vyrovnání. To je pekelná noční můra Conrada Murraye (56), lékaře zemřelého krále popu Michaela Jacksona (†50). Na krku má další žalobu, tentokrát od rodiny zpěváka.

Vražda druhého stupně a přiměřený trest, možná tedy i doživotí, zároveň mnohamilionové vyrovnání. To je pekelná noční můra Conrad Murray (56), lékaře zemřelého krále popu Michaela Jacksona (†50). Na krku má další žalobu, tentokrát od rodiny zpěváka.

Právník Jacksonova otce Joea včera prohlásil, že zamýšlí podat žalobu na lékaře zesnulého zpěváka. Podle Briana Oxmana se velké množství anestetika propofol, které dal Jacksonovi před jeho smrtí loni v červnu lékař Conrad Murray, "rovná vraždě druhého stupně". Informovala o tom agentura Reuters.

„Opakované podávání léků po šest týdnů - on (Murray) podával (Jacksonovi) propofol každou noc - znamená ruskou ruletu, je to jako nabít šestirannou zbraň šesti náboji,“ řekl Oxman agentuře. Podle něj najatí soukromí vyšetřovatelé mají za to, že Murray by se měl ze svých činů zodpovídat.


Kliknutím zvětšete

Lékař Jacksona Conrad Murray

Murray, který svou vinu popírá, již nyní čelí obvinění z neúmyslného zabití padesátiletého zpěváka, který zemřel loni v červnu; trestní řízení by mělo začít ještě tento měsíc. Pokud podá žalobu Jacksonův otec, spor se bude řešit v občanském soudním řízení. Obě řízení se mohou konat současně; zatímco v prvním může Murrayovi hrozit vězení, hlavním cílem občanského soudního řízení bývá finanční vyrovnání s žalující stranou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.