Karel Gott: Uzdravili mě mí fanouškové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott: Uzdravili mě mí fanouškové!

Karel Gott nakonec na TýTý vystoupil.
Karel Gott nakonec na TýTý vystoupil. (David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Do poslední chvíle to vypadalo tak, že letos se na TýTý největší hvězda showbyznysu Karel Gott (70) neukáže. Nakonec ale na pódiu Divadla Na Vinohradech přece jen vystoupil.

„Mám obrovské bolesti, letos bohužel vidím svou účast na TýTý bledě,“ stěžoval si ještě během včerejšího dopoledne bolestmi zužovaný Karel Gott. Pak se ale stal podle mistrových slov zázrak – bolesti ustoupily a už po šesté hodině večerní stanul Český slavík na prknech vinohradského divadla aby si na generálce zkusil nanečisto duet s Lucií Bílou.

Co se vlastně stalo? „Nevím, stal se zázrak. Najednou když jsem věděl, že nesmím své příznivce zklamat a na TýTý dojet musím, opadla ze mě všechna bolest, jakoby žádná operace nebyla, a zvládnul jsem to,“ řekl Slavík pro slovenskou televizi JOJ. Spíš než zázrak to ale podle všeho byly léky proti bolesti a infuze, které Gottovi nakonec umožnily si převzít zakřivené zrcadlo za nejlepšího zpěváka i absolutního vítěze.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.