Kuchtička Konvalinková: Vysvobodím krále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kuchtička Konvalinková: Vysvobodím krále!

Kuchařka Veronikav podání Nadi Konvalinkové spřádá se zahradníkem Davidem (Pavel Trojan) a služebnou Majdou (Lucií Pernetovou) plány na pomoc vladaři.
Kuchařka Veronikav podání Nadi Konvalinkové spřádá se zahradníkem Davidem (Pavel Trojan) a služebnou Majdou (Lucií Pernetovou) plány na pomoc vladaři. (: Česká televize/Jiří Červený)

PRAHA – Veselou pohádku Až kohout snese vejce natáčí Česká televize v hlavní roli s Míšou Maurerovou. Mladá herečka mimo jiné hraje i na konkurenční Nově v nekonečném seriálu Ulice.

Veselou pohádku Až kohout snese vejce natáčí Česká televize v hlavní roli s Míšou Maurerovou. Mladá herečka mimo jiné hraje i na konkurenční Nově v nekonečném seriálu Ulice. V dalších rolích se představí Václav Helšus nebo Naďa Konvalinková, která jako kuchařka Veronika pořádně zamotá děj.

Nadmíru důvěřivý král (Václav Helšus) je ovládán vykutáleným rádcem Pitrasem (Martin Hofman), který za pomoci servilního komorníka Johana (Jiří Kalužný) slušně vydělává na naivitě svého vládce.

Konec příkoří učiní až návrat princezny Beáty (Míša Maurerová) ze studií. Mladá právnička se nedá obalamutit a podvodníkům nastanou krušné časy. Do děje se také zapojí ze začátku nenápadná kuchařka Veronika v podání Naďi Konvalinkové. „Pomůžu vysvobodit krále,“ usmívá se tajemně populární herečka. Pohádku zařadí Česká televize do vysílání ve vánočním čase.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.