Mareš už bydlí sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mareš už bydlí sám!

Pět minut po probuzení už Mareš  vychází ze dveří domu.
Pět minut po probuzení už Mareš vychází ze dveří domu. (Aha! – Martin Hykl)

Moderátor Leoš Mareš (33) už nežije se svou rodinou a manželkou Monikou (34), s níž oznámili rozchod! O víkendu se přestěhoval z luxusního mezonetového bytu v Praze 5 do Braníku, odkud se před více než rokem na Smíchov odstěhoval. Jak se ale zdá, osamělý Leoš tu dlouho nepobude. Podle informací deníku Aha! měl ještě nedávno v merku další nový luxusní byt v pražské čtvrti Bubeneč.

Pokud se minulý týden ještě zdálo, že se Mareš od manželky Moniky (34) a synů Jakuba (3) a Matěje (8 měsíců) přese všechno neodstěhuje, opak je pravdou. Monika mu jeho nevěru s playmate Gábinou Dvořákovou (22) neodpustila a za jejich jedenáctiletým vztahem udělala definitivní tečku!

V pátek v Leošově starém bytě v Braníku proběhl velký úklid, o němž deník Aha! informoval, a už v pondělí ráno Leoš na svou Ranní show na Evropě 2 spěchal odtamtud.

Leoš ale možná v branickém bytě dlouho nezůstane. Před časem se byl podívat v luxusním komplexu v pražské čtvrti Bubeneč, jen několik kroků od americké ambasády. „Viděl jsem Leoše, jak se sem přijel podívat na pozemek. Dokonce speciálně kvůli němu přivezli plošinu a vyvezli ho do výšky oken »jeho« bytu, aby viděl, jaký bude mít výhled,“ potvrdil deníku Aha! očitý svědek.

Byty v tomto rezortu, který padl Marešovi do oka, jsou velké 196,00 až 351,65 metrů čtverečních. A stojí od 62 do 83 tisíc korun za metr. Mareš má rád nejvyšší luxus, a tak kdyby se ke koupi odhodlal, vysolil by za nový příbytek až neuvěřitelných 21 802 300 korun.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.