Munzarová a Trnavský: Bez sebe neudělají ani krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Munzarová a Trnavský: Bez sebe neudělají ani krok!

Trnavský s Munzarovou odcházejí z divadla.
Trnavský s Munzarovou odcházejí z divadla. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Herečtí milenci Bára Munzarová (38) a Tomáš Trnavský (38) bez sebe neudělají krok, dokonce ani když mají vystoupení mimo Prahu. Důkazem toho bylo pondělní představení v brněnském divadle Bolka Polívky, kde oba vystupovali v inscenaci Sex, drogy, rock&roll. Na ně přijeli novým luxusním vozem Trnavského, který má hodnotu zhruba půldruhého milionu!

Herečka Bára Munzarová, která se před časem rozvedla kvůli svému kolegovi z novácké Ordinace v růžové zahradě s manželem Jiřím Dvořákem, dosáhla svého. Jsou spolu takřka den co den.

I v pondělí hned po představení zamilovaný pár nasedl před brněnským divadlem do Trnavského luxusního vozu a zamířil si to směr Praha. „Nic vám neřeknu,“ sdělila nám Munzarová, která o svém vztahu s Trnavským dlouhodobě nechce mluvit. Určitě si ale vybrala dobře. Trnavský se totiž pochlubil novým luxusním vozem Lexus GS 300. Jeho průměrná cena je milion a půl!

V Trnavského luxusním voze Lexus GS 300 za milion a půl odjíždějí do Prahy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.