Herečka Maciuchová - Trápí ji těžká viróza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Maciuchová - Trápí ji těžká viróza!

Hana Maciuchová si coby profesorka Miriam Hejlová z »novácké« Ulice získala u diváků obrovskou přízeň a několik ocenění. Nyní ale bojuje se zákeřnou virózou.
Hana Maciuchová si coby profesorka Miriam Hejlová z »novácké« Ulice získala u diváků obrovskou přízeň a několik ocenění. Nyní ale bojuje se zákeřnou virózou. (Aha! – Dalibor Puchta)

Jednu z nejoblíbenějších hereček současnosti a hvězdu nekonečného »nováckého« seriálu Ulice Hanu Maciuchovou (64) trápí těžká viróza! Ta dá tělu v jejím věku opravdu »zabrat«! Nemoc ji sužuje natolik, že dokonce musela zrušit i celou řadu divadelních představení!

„Z důvodu náhlého onemocnění paní Maciuchové jsme museli od úterý změnit program,“ prozradila Pavla Procházková z Divadla Radka Brzobohatého, kde má Maciuchová angažmá. Jak ale její zdravotní stav ovlivnil nákladné natáčení seriálu Ulice, ve kterém září coby profesorka Miriam Hejlová? „Jsme s paní Maciuchovou v kontaktu a víme, že má virózu. Zrovna ale natáčecí dny nemá, takže se její onemocnění natáčení Ulice nedotklo,“ sdělila deníku Aha! PR koordinátorka Lucie Juráčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.