Bitva o Miss World - Kuchařová: O licenci jsem nepřišla, vzdala jsem se jí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bitva o Miss World - Kuchařová: O licenci jsem nepřišla, vzdala jsem se jí!

Na eroticky laděných fotografiích Táňa ochutnává opravdové plody vášně!
Na eroticky laděných fotografiích Táňa ochutnává opravdové plody vášně! (Zink magazine/Michael Donovan)

Soutěž Miss ČR, jejíž prezidentka Taťána Kuchařová (22) je jedinou českou kráskou, která se od roku 2006 může pyšnit titulem Miss World, už nebude s Miss World spolupracovat! V prestižní světové soutěži se teď budou objevovat dívky České Miss konkurenční Michaely Maláčové, která fakt oslavuje jako své velké vítězství. Sama Kuchařová však tvrdí, že o licenci na světovou soutěž Miss ČR nepřišla, naopak se jí dobrovolně vzdala! Přetiskujeme její kompletní prohlášení.

„Jsem velice zklamaná postupem a změnou hodnot u zástupců Miss World. Fakt, že dali přednost komerčnímu směru před charitou, je velmi smutný!

Změna Miss ČR v nekomerční charitativní projekt, kdy veškerý výtěžek podpoří charitativní projekty v ČR, se Miss World nezamlouvala. Požadovali veškerý výtěžek darovat na jejich charitu ve světě, kdy nad realizací této pomoci nemůžeme mít žádnou kontrolu a tudíž jistotu, že se finance dostávají tam, kam je potřeba. Mým záměrem je Miss ČR využít k pomoci druhým a získané prostředky ponechat právě v ČR, podpořit projekty místní.

Dalším střetem zájmů byl fakt, ze nám vedení Miss World nechtělo umožnit povýšit Miss ČR na mezinárodní soutěž! Letos poprvé uspořádáme 10. dubna Miss Česko-Slovensko, kde zahájíme i 22. ročník tradiční soutěže krásy – u nás Miss ČR. V dalších letech plánujeme v tomto modelu pokračovat a rozšířit ho o další země.

Nejsme zdaleka ve světě první tradiční Miss, která již nechce spolupracovat s Miss World z důvodu neshody v charitativních záměrech nebo novém pojetí soutěže a především nesolidarity Miss World a vměšování se do tamního organizování soutěže.

Pokračujeme ve spolupráci s dalšími světovými soutěžemi, jako je Miss International, Miss Europe a jiné.“

Ovoce-zelenina Táňa Kuchařová - Nejsvůdnější fotografie v jejím životě!

Nejkrásnější Češka Taťána Kuchařová (22) nafotila zřejmě svůj zatím nejsvůdnější set fotografií! Pro americký magazín Zink totiž pózuje velmi svůdně a eroticky – spoře oděná si laškovně pohrává s ovocem a zeleninou. Prostě k nakousnutí! Na focení do New Yorku totiž Táňa pospíchala rovnou z exotických Baham, kde vznikala jiná reklamní kolekce fotek na spodní prádlo, a zřejmě v ní trochu uvolněné atmosféry zůstalo...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.