Režisér Jiří Adamec: Dva paláce za 60 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisér Jiří Adamec: Dva paláce za 60 milionů!

Jiří Adamec
Jiří Adamec (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Karel Kopáč, ara)

Režisér Jiří Adamec (61) se už těší na pokračování legendárního seriálového hitu Sanitka 2, který chystá Česká televize, a užívá si nové bydlení! S manželkou Janou NovákovouAdamcovou (37) a dětmi Danielem (4) a Jasmínkou (1) se přestěhoval do zrekonstruované vily v pražských Dejvicích, kterou získal v rozvodovém řízení v roce 2006. A vlastní i sousední dům, který pronajímá!

Podle odborníků přes pražské reality se jedná o paláce dohromady zhruba za šedesát milionů korun! To se musel populární režisér nemálo otáčet, než si na dva obří domy vydělal! „Zatímco standardní televizní režisér si vydělá asi dvě stě tisíc za jeden díl velkého seriálu, velikán Adamcova typu může mít zhruba půl milionu za díl,“ myslí si člověk z branže. Režisér Marek Dobeš k tomu dodává, že i to je poměrně málo. „Režisér žije s velkým dvanáctidílným seriálem třeba dva roky. Jenže manažer jeho typu by si v soukromé společnosti vydělal klidně i sto tisíc za měsíc. Když se to spočítá takhle, standardní režisér, který udělá obrovské množství práce, vždy prodělá,“ říká Dobeš.

Adamcovy příjmy však nepramení jen z práce pro televize, ale i z pronájmů jeho nemovitostí po Praze. Stěhování slavného režiséra prý bylo zdlouhavé, ale nyní si již šťastná rodinka plnými doušky užívá rozlehlý dům s prostornou zahradou a velkorysou terasou. Budova se světlou fasádou a okrovým lemováním, ve které Adamcovi strávili už i Vánoce, nabízí i garáž pro dva automobily.

Adamcovo království dvou luxusních vil se rozkládá v pražských Dejvicích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.