Hanychovou zahřívá šampíčko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychovou zahřívá šampíčko!

Agáta se na večírku pěkně rozjela a bez láhve šampaňského neudělala ani krok. Sice se zdržela jen  hodinu, ale i tak se stihla přátelsky pozdravit se známými a s každým si vesele přiťukla skleničkou. Protože jí prý byla velká zima,
Agáta se na večírku pěkně rozjela a bez láhve šampaňského neudělala ani krok. Sice se zdržela jen hodinu, ale i tak se stihla přátelsky pozdravit se známými a s každým si vesele přiťukla skleničkou. Protože jí prý byla velká zima, (Aha! – Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Misska Agáta Hanychová (20) se v hotelu InterContinental pěkně rozjela. Konala se tam totiž Bohemia Sekt párty a Agáta měla stále v ruce plnou láhev vychlazeného sektu.

Malá sklenka šampaňského jí opravdu nestačila, a tak pila z pořádné sklenky, kterou si ještě naplnila jahodami. Dcera Veroniky Žilkové zkrátka umí žít! „Hrozně pršelo a byla mi zima, protože jsem si vzala jen lehké šatičky. Musela jsem se tedy trošku zahřát, a tak jsem popíjela šampaňské,“ obhajovala se Agáta.

5.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.