SuperStar Denis Lacho: Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SuperStar Denis Lacho: Rozchod!

Zamilovaný pár Lacho-Jandová je už minulostí.
Zamilovaný pár Lacho-Jandová je už minulostí.

Nečekaný konec velké lásky! Vztah mezi finalistou Česko Slovenské SuperStar Denisem Lacho (15) a dcerou rockera Petra Jandy Eliškou Jandovou (15) je už minulostí. Lacho prozradil, proč.

„Ano, s Eliškou jsme se rozešli,“ potvrdil mladý zpěvák. Důvodem krachu byla vzdálenost mezi Prahou a Bratislavou, která je od sebe dělila. „Ono se to fakt už nedalo zvládat,“ povzdechl si Denis a dodal, že se měli opravdu rádi, už jen proto prý do riskantního vztahu šel.

Pár však mlží o tom, kdo byl iniciátorem rozchodu. „Vzájemně jsme se na tom dohodli. Je lepší to ukončit teď, než to pokazit,“ nechal se slyšet Lacho. Podle zákulisní šuškandy to však byla mladičká Eliška, která vztah rázně ukončila.

I přes rozchod ale podle všeho pár zůstává i nadále v přátelském kontaktu. Fanynky mladého, teď už i nezadaného zpěváka, však mají smůlu. Denis si chce dát na nějakou dobu od randění oddych.

Zdroj: topky.sk

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.