Marešová si užívá na horách: Bez dětí i bez Leoše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešová si užívá na horách: Bez dětí i bez Leoše!

Marešová si užívá na horách.
Marešová si užívá na horách. (Aha! – Martin Hykl )

Vysoké podpatky a dokonalé líčení Moniky Marešové (34) znamenalo jediné – tenhle večer na horách si chci užít!

A bez Leoše (33)! Teď se bude bavit pro změnu ona! Do Špindlerova Mlýna, kde oslaví Silvestr většina českých celebrit, přijela Monika už před pár dny jen se sestrou, doma nechala i své dvě děti. „Je to poprvé po porodu. Chci si trochu užít svátky,“ svěřila se deníku Aha! Monika v jednom z barů.

Jakoubka (3) a Matýska (6 měsíců) svěřila Monika na celý týden do péče tchyně. „Leoš za mnou přijede později a kluci zůstanou u jeho mamky. Strávíme tady i Silvestr a Nový rok,“ dodala Monika v baru, kde to vřelo. Zřejmě si už potřebovala dopřát trochu zábavy a odpočinku bez ratolestí, na které byla v posledních měsících převážně sama. „Těch pár dnů před svátky už ale bylo poklidných, hrozně jsme si to s Leošem užívali. Hned když skončila SuperStar, začala rodinná pohoda. Teď už je všechno tak, jak má být,“ tvrdí Marešová.

A přestože je na horách už několik dnů, na zasněžené svahy se ještě nedostala. Večer strávila na tanečním parketu, věnovala se však výhradně své sestře. Leoši, z ní by sis měl vzít příklad!

Monika, která se vrátila ke své plavé barvě vlasů, si na večerní mejdan na horách vzala vysoké podpatky. Na sněhu v nich ale málem upadla!

Leoš Mareš

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.