Vdova po Karlu Svobodovi Vendula Auš Svobodová: Synovi odpírá otce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vdova po Karlu Svobodovi Vendula Auš Svobodová: Synovi odpírá otce!

Vendula Auš Svobodová
Vendula Auš Svobodová (Aha! – Martin Hykl, Alexandr Malachovský)

Vendula Auš Svobodová (37), vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68), by díky čtyřletému synovi Jakubovi mohla prožívat nádherné předvánoční období. Místo toho ale truchlí! Ani přes mnoho pokusů se jí totiž nepodařilo otěhotnět! Přesto zatím nechce, aby jejího Kubu adoptoval její nový manžel Patrik (32).

„Máme úplně jiné starosti. Adopční papír lásku nepodpoří, ale ani neutne,“ vysvětluje Vendula.

Vendulu mnozí považují za tvrdou ženu bez citů, i ona ale dokáže dát najevo emoce, když jí je smutno na duši. Naposledy se to stalo, když do motolské nemocnice přivezla dárky nemocným capartům, výsledek akce »Strom splněných přání«. Prezidentce nadace Kapka naděje se při setkání po tváři koulely slzy jako hrách. „Nedivte se, je to pro mě těžké. Sama toužím po miminku, navíc je mi líto těch dětí, že jsou nemocné. Projdu si tím ještě jednou, zítra jim vezu další várku dárků,“ svěřila se deníku Aha! Auš Svobodová. Osud zatím bohužel její prosby po potomkovi nevyslyšel, a tak jejího muže Patrika pod stromečkem nebude čekat pozitivní těhotenský test, ale podle slov Venduly nějaký banální dárek.

„Je krásné pozorovat Patrika, jak si s Jakubem náramně rozumějí. Chlapi k sobě tíhnou, dokonce se proti mně občas spiknou. Je to štěstí vidět, že má syn opět úplnou rodinu. Patrikovi bych proto chtěla přivést na svět děťátko, ale bohužel se mi to nedaří. Pomalu to vzdávám. O adopci jsem ale zatím neuvažovala. Pořád ve mně doutná plamínek naděje, že příští Štědrý večer budeme trávit už ve čtyřech,“ prohlásila.

Jakub Svoboda Patrik Auš

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.