Jaroslav Moučka: Odvezli ho do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jaroslav Moučka: Odvezli ho do nemocnice!

Jaroslav Moučka v ošetřovatelském domě.
Jaroslav Moučka v ošetřovatelském domě. (Aha! – Martin Hykl)

Herec Jaroslav Moučka (86) skončil v nemocnici. Podle informací Nedělního Aha! byl jeho stav tak vážný, že ho pracovníci ošetřovatelského domova na pražském Žižkově museli odvézt na vyšetření.

Herec Jaroslav Moučka (86) skončil v nemocnici. Podle informací Aha! byl jeho stav tak vážný, že ho pracovníci ošetřovatelského domova na pražském Žižkově museli odvézt na vyšetření.

Jaroslav Moučka – nesmrtelný pan Voborník ze seriálu Chalupáři – musel vyhledat lékařskou pomoc. Při úrazu, který se mu stal v ústavu, kde nyní žije, se nepříjemně zranil. „Procházel se po hale a najednou sebou praštil o zem,“ svěřil se Aha! zdroj. „Nemůžeme vám sdělit žádné podrobnosti. O našich pacientech s médii nemluvíme,“ uvedla pracovnice ústavu.

Jaroslav Moučka prošel v nemocnici komplexním vyšetřením a po zrentgenování ho záchranka dopravila zpět do ošetřovatelského domova. Tam však musí být neustále pod dohledem lékaře.

Podobné pády jsou u starých lidí přitom velmi nebezpečné, ohrožují je především zlomeniny krčku stehenní kosti. Ty postihují právě vyšší ročníky, u kterých dochází k prořídnutí kostní hmoty a tím zvýšené lámavosti kostí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.