Lucie Borhyová: Niko, vrať se ke mně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Borhyová: Niko, vrať se ke mně!

Lucie se nyní věnuje hlavně novému bytu.
Lucie se nyní věnuje hlavně novému bytu. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Moderátorka »nováckých« Televizních novin Lucie Borhyová (31) se tváří jako neštěstí samo! Z výrazu v její tváři se dá hádat, že ji zrovna někdo v telefonu trápí. Že by přítel Niko (33), který se již několik dní neobjevil doma?

Deník Aha! moderátorku zastihl při procházce se synem Lucasem (1) nedaleko bytu její maminky v Dolních Chabrech. Ta totiž sexbombě z Novy pomáhá v těchto dnech s hlídáním.

Borhyová nyní provádí v novém bytě na Proseku, který ji vyšel na částku převyšující šest milionů, velký předvánoční úklid. Deník Aha! získal jeho plánek, a tak se všichni obdivovatelé vnadné krásky mohou podívat, v jakém luxusu si žije. Kromě nového bytu má Lucie k dispozici stále ještě byt v Suchdole. Patrně začala vrážet veškeré úspory do nemovitostí. Vždyť ví, že jednou bude muset mít kde bydlet i její malý syn!

A kde vlastně skončil její partner? Niko si pravděpodobně zaletěl na skok domů na Kypr, aby blížící se svátky oslavil se svou rodinou, a na Štědrý den mohl být zpět u Lucie a syna.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.