Vašut o Bočanové: »V osmnácti jsi byla hnusná!« »Teď bych tě bral« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vašut o Bočanové: »V osmnácti jsi byla hnusná!« »Teď bych tě bral«

Mahulena Bočanová po Vašutovi touží už dlouho, že by se rodil nový vztah?
Mahulena Bočanová po Vašutovi touží už dlouho, že by se rodil nový vztah? (– Jiří Herman)

Že by už se rýsoval nový vztah Mahuleny Bočanové (42)? Ve čtvrtek večer to tak vypadalo, a Mahulena se tím dokonce veřejně chlubila. „Už od chvíle, kdy jsem začala studovat, jsem byla zamilovaná do Marka Vašuta (49), jenže ten mi řekl, že jsem ošklivá, že budu za něco stát až po čtyřicítce,“ prozradila Bočanová na křtu svého kalendáře, který nafotila tak trochu natruc svému manželovi Viktoru Mrázovi.

Ten ji před několika měsíci opustil kvůli milence Martě Jandové (35). A právě ve chvíli, kdy Mahulena o Vašutovi mluvila, se rozrazily dveře klubu, ve kterém kalendář křtila, a v nich se objevil právě on! „Před půl rokem jsem mu zavolala, jestli by mi to nepokřtil a on souhlasil. A že prý už bych teď stála za hřích,“ prozradila svým kamarádům Bočanová. Ona je sama, Vašut je dlouhodobě bez partnerky, jejich vztahu tak nic nebrání...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.