Ilona Csáková - Vážné potíže s ňadry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ilona Csáková - Vážné potíže s ňadry!

Ilona Csáková se svým synkem Danielem.
Ilona Csáková se svým synkem Danielem. (Pavel Horák)

pěvačka Ilona Csáková (39), která se dvacátého září stala maminkou prvorozeného syna Daniela, má trable s kojením. „Daniela musím dokrmovat,“ přiznala Csáková.

„Kojit jsem sice začala bezprostředně po porodu, ale množství mléka je pro Daniela nedostatečné, takže ho musím dokrmovat umělou výživou,“ svěřila se zpěvačka časopisu Maminka.

Dále také prozradila, že samotný porod byl tak trochu peklo. Csákové totiž hrozila preeklampsie, takže musela rodit předčasně císařským řezem. „Měla jsem málo plodové vody a Daniel byl otočený pánevním dnem dolů. Partner (Radek Voneš – pozn. red.) u porodu byl a vše naštěstí dopadlo dobře,“ oddychla si představitelka muzikálové Kleopatry.

Jinak si ale mateřství užívá plnými doušky. Možná i proto tedy zpátky do pracovního kolotoče příliš nespěchá. „Na dítě jsem čekala, tak ho teď neodložím. Pěkně pomalu se budu snažit skloubit obojí.“

Co je preeklampsie

Onemocnění v těhotenství, které vede u ženy k zvýšenému krevnímu tlaku a vylučování bílkovin močí. Dlouhodobě zvýšený krevní tlak též poškozuje cévy v placentě, což může mít za následek snížený přívod živin a kyslíku k plodu. V těžkých případech musí být těhotenství předčasně ukončeno císařským řezem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.