Heidi Klum ukázala dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Heidi Klum ukázala dceru

Heidi poprvé pózuje s Lou.
Heidi poprvé pózuje s Lou. (Seal.com)

Skoro dva měsíce čekali fanoušci na první fotky syna Lou modelky Heidi Klum (36). A v neděli se konečně dočkali. Hvězda světových mol hrdě představila svého čtvrtého potomka světu. A hned dokázala, že s manželem, zpěvákem Sealem (46), nehodlají na narození dítěte vydělávat.

Skoro dva měsíce čekali fanoušci na první fotky dcery Lou modelky Heidi Klum (36). A v neděli se konečně dočkali. Hvězda světových mol hrdě představila svého čtvrtého potomka světu. A hned dokázala, že s manželem, zpěvákem Sealem (46), nehodlají na narození dítěte vydělávat.

Seal totiž parádní fotografie prostě zveřejnil na svých webových stránkách. Na rozdíl od Angeliny Jolie a Brada Pitta, kteří loni za první snímky svých dvojčat inkasovali neuvěřitelných 225 milionů korun. Malá Lou je miláčkem celé rodiny. „Je tak krásná, že se to slovy vůbec nedá popsat,“ říká hrdá matka, která se na miminko strašně těšila. Seal napsal na oslavu narození dcery novou píseň. Heidi se zase už po pěti týdnech vrátila do práce a na přehlídce v New Yorku ukázala stejně perfektní postavu, jakou se chlubila dlouho před porodem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.