Jakub Mázl z Ordinace: Zranění hlavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jakub Mázl z Ordinace: Zranění hlavy

„Když jsem po pádu nahmatal krev, bylo mi jasné, že skončím na šití,“ říká již s úsměvem Láďa.
„Když jsem po pádu nahmatal krev, bylo mi jasné, že skončím na šití,“ říká již s úsměvem Láďa. (Aha! – Martin Hykl)

Herec Láďa Ondřej (18), jinak mladý Jakub Mázl z nováckého televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě, upadl při natáčení jednoho z nových dílů na hlavu. A aby toho nebylo málo, rovnou na cihlu. Šlupka to byla pořádná, až musel »primářův synek« vyhledat chirurgické vyšetření.

„Natáčeli jsme scénu, ve které jsem se pošťuchoval s jedním sokem, který mě měl narazit na zeď. Poté jsem měl sklouznout na zem. Jako bývalý judista umím padat, tak jsem to chtěl vylepšit ještě dalším odrazem od dveří, aby ta scéna vypadala co nejlépe. Dokonce jsem byl pro jistotu vybaven i potřebnými chrániči, abych se moc neuhodil. Asi při pátém záběru jsem se odrazil od zdi na dveře, uklouzl a sjel po nich mnohem rychleji, než jsem předpokládal. Takže dopad na zem byl podstatně prudší a takřka neovladatelný. No a já skončil hlavou na nějaké cihle,“ líčí svůj dramatický zážitek Láďa, jehož záběr s cihlovým »bonusem« byl pro svou autentičnost oceněn jako nejlepší z celé série.

Spravil to naštěstí jeden steh a den doporučený bez vyučování. Dodatečně mladého herce pobavila informace v lékařské zprávě, popisující důvod chirurgického ošetření: Při natáčení spadl na cihlu a narazil si hlavu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.