Gott se setkal se »superstáry« - Na svém křtu je nechtěl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gott se setkal se »superstáry« - Na svém křtu je nechtěl!

S finálovou šestkou se Gott setkal až večer v Pálffyho paláci, ale ani tam na ně neměl téměř žádný čas.
S finálovou šestkou se Gott setkal až večer v Pálffyho paláci, ale ani tam na ně neměl téměř žádný čas. (Aha! – David Kundrát)

Karel Gott (70) se setkal s šesticí finalistů Česko Slovenské SuperStar, aby jim dal doporučení ohledně písní z jeho repertoáru, s nimiž se budou potýkat v nedělním kole soutěže! „Doufám, že si s ním budu moct popovídat o mé písni, a že mi dá nějaké rady,“ těšila se těsně před setkáním Monika Bagárová. To ale ještě netušila, že s Mistrem nepromluví a bude na něj jen zbožně hledět. A tak bohužel dopadli i všichni ostatní…

Gott měl totiž ten večer tolik aktivit, že s talentovanými dětmi strávil pouhou půlhodinu. Večeře v Pálffyho paláci tak byla pro finalisty opravdu jen večeří a ne dýchánkem s Karlem, v který doufali. A když si chvíle s ním chtěli prodloužit a dorazit už s předstihem na odpolední křest knihy »Karel Gott: Zlatý hlas z Prahy«, nepřál si to! „Nechtěl, aby byla na křtu veškerá pozornost soustředěna na SuperStar, už tak tam bylo dost hvězdných hostů,“ prozradil zdroj ze zákulisí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.