Fotka za 62 594 Kč - POPRVÉ VYČÍSLENO: Královský pohřeb Michaela Jacksona stál 17 milionů! Za co se utrácelo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fotka za 62 594 Kč - POPRVÉ VYČÍSLENO: Královský pohřeb Michaela Jacksona stál 17 milionů! Za co se utrácelo?

Jen Jacksonova zlatá rakev stála půl milionu...
Jen Jacksonova zlatá rakev stála půl milionu... (EPA)

Rodina Michaela Jacksona (†50), který zemřel 25. června tohoto roku na zástavu srdce způsobenou předávkováním léky, konečně uvolnila informace o tom, kolik přesně stál královský pohřeb! Soukromý pietní akt, který se konal 3. září na hřbitově Forest Lawn v blízkosti Los Angeles, vyšel na 17 milionů Kč!

Podle právníků Michaelovy matky Katherine (79) byly náklady na smuteční obřad značné, ale plně odpovídající mimořádnému postavení zesnulého. Katherine nyní požaduje proplacení nákladů z Jacksonovy pozůstalosti. Advokát Howard Weitzman, který zastupuje správce pozůstalosti, řekl, že on by určitě uspořádal skromnější obřad. Peníze však uvolní – osobnost, jakou byl Michael Jackson, si to zaslouží...

Otec nic nezdědí, má však nárok na rentu!

Otci Josephovi (80) neodkázal Jackson v závěti ani korunu. Ten se všemi prostředky pokouší jeho poslední vůli zpochybnit. Soud teď rozhodl jasně – otec po Michaelovi nezdědí nic! Může však zažádat o pravidelnou rentu z jeho majetku. O její výši rozhodne soud 10. prosince.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.