Langmannová z večírku utekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Langmannová z večírku utekla!

Co udělá se štíhlou postavou České Miss Renaty Langmannové pizza? Prý nic!
Co udělá se štíhlou postavou České Miss Renaty Langmannové pizza? Prý nic! (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Vinohradská ulice ožila slavnostním otevřením pizzerie Gusto, na které se přišla podívat i řada celebrit. Leoš Mareš, Eva Aichmajerová, Sámer Issa či Česká Miss Renata Langmannová. A právě ta z večírku utekla jako jedna z prvních!

„Ráno totiž odjíždím s kamarádkami do Krkonoš na lyže,“ svěřila se deníku Aha! půvabná Renata, která to i přes časný odchod stihla roztočit na tanečním parketu. Ostatní se však zdrželi dlouho přes půlnoc, protože kromě zábavy je tu čekala i hromada dobrého jídla a pití. Leoš Mareš (29), který večírek moderoval, totiž během tomboly rozdal hostům sto poukazů na místní pizzu!

Láhev vína tu pro změnu vyhrál Sámer Issa se svou »přítelkyní« Agátou Hanychovou, Eva Aichmajerová se věnovala jídlu a svou pizzu si tu vlastnoručně rozválel i ministr spravedlnosti Pavel Němec (34). „V kuchyni i za jídelním stolem jsem jako doma,“ přiznal ministr, který si s pizzou pohazoval jako profesionál. „Doma to ale s manželkou máme rozděleno tak, že ona vaří a já jím,“ smál se Němec.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.