Bene, těmhle jsi zlomil srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bene, těmhle jsi zlomil srdce!

Mašlíková, Bagárová, Banášová - to jsou obdivovatelky Bena.
Mašlíková, Bagárová, Banášová - to jsou obdivovatelky Bena.

Exotický finalista SuperStar Ben Cristovao (22) se sotva stal známým a už láme srdce žen i dívek kolem sebe.

Konkrétně jde o sexbombu Hanku Mašlíkovou (27). „Ben moc zpívat neumí, ale je boží!“ vykřičela své pocity do světa prostřednictvím sítě Facebook o tom, jak se jí Ben Cristovao líbí. To ostatně neopomene zmínit při jakémkoli rozhovoru.

Také Monika Bagárová (15) má slabost pro svého čokoládového kolegu ze soutěže. Když pod falešnou hrozbou odhalení lživé odpovědi kladly štáby Novy a Markízy finalistům SuperStar záludné otázky, Monika prozradila, že se v soutěži zakoukala do jednoho z finalistů. Nejprve se na detektoru lži zdráhala uvést jeho jméno, ale z respektu k podivnému přístroji nakonec řekla pravdu: Její srdce získal Ben Cristovao!

Vzpomínáte si na včerejší večer? Ben si bere klobou a chystá se zpívat Don’t tell me od Madonny. Jenže moderátorka Adela Banášová (29) na něm může doslova oči nechat! Že by také jiskření?

O Bena bude ještě rvačka. Je teď volný a tak si může vybírat doslova ze stovek fanynek anebo ze známých tváří! Komu ještě zlomí srdce?

(red)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.