Nedvěd a Šmajda: Jejich babičky jsou sestry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nedvěd a Šmajda: Jejich babičky jsou sestry

Na první pohled je zřejmé, že jsou Pavel (vlevo) a Miroslav příbuzní.
Na první pohled je zřejmé, že jsou Pavel (vlevo) a Miroslav příbuzní. (Aha! – Martin Hykl, Denisa Hamerníková)

5:00 – Také vás při sledování Česko Slovenské Superstar napadlo, že slovenský semifinalista Miroslav Šmajda (20) nejen svojí bujnou hřívou až nápadně připomíná fotbalistu Pavla Nedvěda?

Tak vězte: Ta podoba není vůbec náhodná! Oni dva jsou totiž příbuzní! Což deníku Aha! potvrdil i samotný zpěvák. „Naše babičky jsou sestry,“ přiznal.

Ač jeden pochází ze slovenských Košic a druhý vyrazil dobýt svět ze Skalné u Chebu, jejich rodokmen se spojuje v nedávné minulosti. Šmajdy maminka je sice Slovenka, ovšem tatínek je Čech jako poleno.

Přitom to není tak dlouho, co Šmajda neměl ani ponětí, že má v rodině tak slavného příbuzného. „Dozvěděl jsem se to před dvěma lety od mojí maminky. S Pavlem jsem se sice zatím bohužel neviděl, ale jsme v kontaktu. Sraz plánujeme dlouho,“ dodal Šmajda, který by rád Nedvěda dokonce pozval na přímý přenos SuperStar. „Kdybych postoupil do finále, určitě bych ho pozval.“

Mladý slovenský zpěvák ale zároveň vyvrací domněnky, že by si svoje vlasy nechal narůst po vzoru Nedvěda. „Každý rocker má dlouhé vlasy. I můj nejlepší kamarád. Je to náš styl,“ popsal Šmajda. Jen kadeřník je stojí parametricky odlišně. Na rozdíl od Miroslava, který se stříhá sám, jezdí za Nedvědem každý týden jeho osobní kadeřník.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.