Bída v SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bída v SuperStar

Semifinalisté SuperStar (zleva) Miroslav Šmajda, Ben Cristovao, Denis Lacho, Leo Machala, Ahmad Hedar, Marek Lacko a Thomas Puskailer (dole).
Semifinalisté SuperStar (zleva) Miroslav Šmajda, Ben Cristovao, Denis Lacho, Leo Machala, Ahmad Hedar, Marek Lacko a Thomas Puskailer (dole). (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Semifinalisté pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar nemají ani vindru. Přestože je produkce soutěže odtrhla od rodin a odstěhovala do nuzného hotelu Incheba v metropoli Slovenska, nedává jim žádné kapesné na mimořádné výlohy. A co soutěžící? Třou bídu. Kromě snídaně, oběda a večeře, které mají v hotelu zaplaceny, si nemůžou nic víc dovolit! Bratislava je totiž díky euru mnohem dražší než Praha…

„Nevím, jestli někdo dostává nějaké diety, ale já ve smlouvě nic takového nemám. Co mi nedovezou nebo nedostanu od rodičů, nemám,“ svěřil se deníku Aha! Ahmad Hadar. Jeho finanční situace je dokonce tak vážná, že mu cigarety vozí jeho přátelé, kteří mu na Slovensko jezdí pravidelně fandit.

Stejně jako Ahmad je na tom krasavec Leo Machala. Pro toho je to oproti Ahmadovi, který je z Prahy zvyklý na vyšší ceny, úplný šok. „U nás stojí pivo patnáct korun. Tady tři eura, což je sedmdesát pět korun. Naštěstí máme zaplacené jídlo na hotelu, takže když máme volno, chodíme se jen bezprizorně procházet do obchodního centra,“ sdělil deníku Aha! Machala, který je zcela závislý na penězích od rodičů. „Od produkce nic nedostáváme. Takže kdyby mi nedávali peníze rodiče, neměl bych nic,“ vysvětlil svou finanční situaci mladý zpěvák, který si raději kupuje pití v supermarketu a mejdany pak pořádá na pokoji. „Naposledy, jak jste nás vyfotili s igelitkami, měli jsme tam zlatého Jelcina a nealko. Musela nám stačit jedna láhev a nealko pro ty mladší, kteří s námi nemůžou pít,“ svěřil se Leo.

Peníze ale neřeší jen Leo s Ahmadem. Soutěž, která přinese pohádkovou výhru jen jednomu z nich, finančně ruinuje nejen samotné soutěžící, ale i jejich rodiny, které za nimi týden co týden jezdí, aby své blízké podpořily.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.