Veroniko, víš to? Žilková se nestačí divit - Stropnický je na kluky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veroniko, víš to? Žilková se nestačí divit - Stropnický je na kluky!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Martin Hykl a ČTK)

05:00 – Herečku Veroniku Žilkovou Stropnickou (47) a jejího manžela, ředitele Divadla na Vinohradech Martina Stropnického (52), už delší dobu musejí napadat otázky, proč Martinův syn Matěj Stropnický (26) doposud nikde nepředstavil žádnou svou partnerku.

Herečku Veroniku Žilkovou Stropnickou (47) a jejího manžela, ředitele Divadla na Vinohradech Martina Stropnického (52), už delší dobu musejí napadat otázky, proč Martinův syn Matěj Stropnický (26) doposud nikde nepředstavil žádnou svou partnerku... Že by Veroniky »vyvdaný syn« Matěj byl příliš zaměstnán svou politickou kariérou? Matěji, proč tě holky nechtějí? Deníku Aha! se ozvalo několik chlapců s jasným vysvětlením – Matěj raději randí s kluky!

Dva shodou okolností na sobě nezávislé zdroje se deníku Aha! přihlásily nedlouho poté, co byl mladý Stropnický v polovině září zadržen policií při zásahu proti squatterům v Praze na Albertově a strávil celou noc v policejní cele.

Matěj, takto zastupitel Prahy 3, byl prý na akci mezi squattery jako novinář, jeho přátelé však mají jiné vysvětlení. „Matěj se do squatterů zamiloval. Doslova. Má tam vyhlédnutého jednoho chlapce,“ tvrdí Stropnického kamarád a dost možná zhrzený milenec. Kdo jiný by měl potřebu o Matějovi takto informovat?

Kliknutím zvětšeteSám Matěj, člen velmi liberální Strany zelených, svou orientaci »neřeší«. „Já nevím. To jsou prostě takové otázky, které se mě netýkají,“ snažil se vyhnout přímé odpovědi, následně však při otázce týkající se přítele připustil, že momentálně nemá žádného partnera. A je i nasnadě, proč neoplývá ochotou vyjít s barvou ven. Něco jiného je práva homosexuálů hlásat, a k homosexualitě se přiznat. Možná si Matěj myslí, že by mu to uškodilo v jeho dobře rozjeté politické kariéře...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.