Jiřina Jirásková (78) - Pátá operace, a je to zlé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiřina Jirásková (78) - Pátá operace, a je to zlé!

Jirásková musela o víkendu na pátou operaci a je v umělém spánku!
Jirásková musela o víkendu na pátou operaci a je v umělém spánku! (Aha! – David Kundrát)

05:00 – Legendární herečka Jiřina Jirásková (78) prodělala o víkendu v krátké době za sebou už pátou náhlou operaci! Její stav je podle informací Aha! vážný a paní Jiřina je lékaři udržována v umělém spánku!

Legendární herečka Jiřina Jirásková (78) prodělala o víkendu v krátké době za sebou už pátou náhlou operaci! Její stav je podle informací Aha! vážný a paní Jiřina je lékaři udržována v umělém spánku!

„Ano, paní Jirásková je hospitalizována na I. chirurgické klinice a leží na jednotce intenzivní péče,“ potvrdil Aha! zdroj z pražské Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Podle dostupných informací se jednalo o velmi náhlý zákrok. Ještě v pátek odpoledne totiž herečka brala telefony. „Zavolejte mi zítra odpoledne, to budu mít čas,“ řekla našemu redaktorovi s tím, že je právě u doktora, protože ji trápí infekce. O víkendu už telefon nebrala, zřejmě již byla na operačním sále. Od té doby by měla být v umělém spánku na JIP a zatím se neví, kdy ji lékaři proberou.

O nečekanosti operace svědčí i fakt, že pražské vinohradské divadlo na naši včerejší prosbu o informace o zdravotním stavu paní Jiráskové odvětilo, že podle jejich informací by měla dnes zkoušet a ani nevědí, že by byla v nemocnici.

V nedávné době vdovu po Zdeňkovi Podskalském a herečku známou z filmů Světáci, Křtiny či seriálu Pojišťovna štěstí, osud stíhá samými lapáliemi. Před tou aktuální prodělala v uplynulých dvou letech čtyři další operace – kvůli perforaci střeva, nežádoucím výrůstkům na střevech, zlomené klíční kosti a operaci kýly. Navíc jí letos velká voda vyplavila milovanou chalupu v Malenicích.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.