Utajovaný pohřeb Patricka Swayzeho (†57) - Tady rozptýlí jeho popel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Utajovaný pohřeb Patricka Swayzeho (†57) - Tady rozptýlí jeho popel!

Hercův ranč v Novém Mexiku – místo jeho posledního odpočinku.
Hercův ranč v Novém Mexiku – místo jeho posledního odpočinku. (ČTK, Profimedia.cz)

05:00 – Ve srovnání s velkolepou a nevkusnou show, která provázela úmrtí a pohřeb Michaela Jacksona (†50), je poslední rozloučení s Patrickem Swayzem (†57) nenápadné. Rodina si nepřeje hysterické výlevy fanoušků a odmítá obrovský zájem médií. Kremace a rozptyl zůstanou rodinnou záležitostí.

Ve srovnání s velkolepou a nevkusnou show, která provázela úmrtí a pohřeb Michaela Jacksona (†50), je poslední rozloučení s Patrickem Swayzem (†57) nenápadné. Rodina si nepřeje hysterické výlevy fanoušků a odmítá obrovský zájem médií. Kremace a rozptyl zůstanou rodinnou záležitostí.

Rodina uvalila na informace o pohřbu přísné embargo. Podle zatím nepotvrzených zdrojů mělo být tělo herce, který v pondělí podlehl rakovině slinivky břišní, spáleno v pátek. Popel se nacházel u Swayzeho notáře. Poté by měl být manželkou Lisou Niemi popel rozptýlen na ranči v Novém Mexiku.

Kdo by měl na obřadu být? Vdova Lisa (52), matka Patricia (82), bratři Don a Sean a adoptovaná sestra Bambi. A pak už jen několik nejbližších přátel včetně hollywoodské herečky Demi Moore, se kterou Swayze exceloval ve filmu Duch. Objevila se také zpráva, že si Patrick přál být pochován na hřbitově vedle svého otce a sestry, ale ani tu rodina nijak nekomentovala.

Zatímco v Jacksonově případě se spekulovalo o tom, kdo dostane jaký díl majetku, u Swayzeho pozůstalosti je jediná dědička – jeho žena Lisa, na kterou stačil před smrtí převést mnohamilionový majetek.

A ještě jedno srovnání: S Michaelem Jacksonem se v losangeleské Staples aréně loučily 7. července tisíce lidí. Šlo o show plnou pompézního truchlení. S Patrickem Swayzem se loučí městečko Lake Lure v Severní Karolíně, kde se v roce 1986 točila většina scén filmu Hříšný tanec. Pietní setkání proběhne v sobotu v 19 hodin místního času. Vstup je zdarma.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.