Rozmazlená dcera Kateřiny Brožové: Mámo, kup mi štěně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozmazlená dcera Kateřiny Brožové: Mámo, kup mi štěně!

„Mami, koupíš mi čivavu?“ prosila Kačenka mámu.
„Mami, koupíš mi čivavu?“ prosila Kačenka mámu. (pro Aha! – Filip Smetana)

05:00 – Kateřina Brožová (41) si umí kolem prstu obtočit každého movitého gentlemana, jí samotné ale vládne dcera Kačenka (7) A že si umí dupnout, ukázala i na charitativní akci pro matky v tísni Srdeční záležitosti, kdy mamince rozkázala, ať jí koupí pejska!

Kateřina Brožová (41) si umí kolem prstu obtočit každého movitého gentlemana, jí samotné ale vládne dcera Kačenka (7) A že si umí dupnout, ukázala i na charitativní akci pro matky v tísni Srdeční záležitosti, kdy mamince rozkázala, ať jí koupí pejska!

Vše začalo poté, co Magdalence (8), dceři pořadatelky akce a šéfky charity Mater Et Pueri Magdy Malé (42), daroval kamarád David Novotný roztomilého králíčka. Zatímco Magdalenka se mohla rozplynout blahem, Kačenka zrudla a začala vřískat. „Já chci taky králíčka! Nebo pejska! Já ho chci!“ znělo zákulisím. „Nech toho, takhle se nemůžeš chovat. Buď hodná!“ zlobila se zaskočená Brožová. Po půlhodinovém přemlouvání to Kateřina vzdala a slíbila aspoň pejska. „Tak dobře, když už budeš potichu, koupíme ti brzo čivavu,“ podlehla Brožová nátlaku, kterému nešlo odolat.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.