Herečka Linda Rybová - Oba Prachaře už má pohromadě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Linda Rybová - Oba Prachaře už má pohromadě!

Partner Rybové David Prachař se konečně usmířil se synem Jakubem.
Partner Rybové David Prachař se konečně usmířil se synem Jakubem. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

05:00 – Na charitativní akci nadace Kolečko, která pečuje o děti po úrazech, dorazila do pražských Žlutých lázní řada známých osobností. Přišly na pozvání herečky Lindy Rybové (33), která s nadací úzce spolupracuje.

Na charitativní akci nadace Kolečko, která pečuje o děti po úrazech, dorazila do pražských Žlutých lázní řada známých osobností. Přišly na pozvání herečky Lindy Rybové (33), která s nadací úzce spolupracuje.

Dokonce měla na akci napéct i koláče, jenže kvůli zánětu dutin nakonec nepekla. Přesto nepřišla s prázdnou – dorty nakoupila v cukrárně u kamarádky, herečky Anny Geislerové. Na akci se také po několika letech výčitek a nepřátelství sešli partner Rybové David Prachař (50) se svým synem Jakubem (26). Ten nemohl otci dlouho odpustit, že se kvůli Rybové rozvedl s jeho maminkou Danou Batulkovou. Mladý Prachař dorazil se partnerkou Marthou Issovou (28) a s jejich dvouapůlměsíční fenkou Pipi. „Není to náhrada za dítě. Kdybychom ho chtěli, tak si ho pořídíme. My teď ale chtěli psa,“ smála se Issová. S manželem Viktorem Dykem dorazila i herečka Ivana Jirešová, vystoupili také Dan Bárta, David Koller se svým Kollerbandem a kapela Monkey Business.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.