Marlon Jackson o pohřbu bratra: Bude ve zlaté rakvi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marlon Jackson o pohřbu bratra: Bude ve zlaté rakvi

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Bratr zesnulého Michaela Jacksona (†51) odhalil podrobnosti o tajném pohřbu, kterého se tento čtvrtek zúčastní jen rodina a nejbližší přátelé.

Jacksonovy ostatky budou uloženy do zlaté rakve v přepočtu za 540 tisíc Kč. Pochován bude vedle hollywoodské hvězdy Clarka Gablea ve Forest Lawn, pět minut od Hollywoodu. Jacksonovo tělo nyní, devět týdnů po jeho smrti, spočívá v chladicím boxu v klimatizované márnici. Je připraveno k pohřbení. Na hlavu byla nasazena paruka, vizážistka Jacksonovi nalíčila tvář. V rakvi bude ležet i jeho pověstná bílá rukavice. Tři Jacksonovy děti: Paris (11), Prince Michael I. (12) a Prince Michael II. (7) do ní umístí vlastnoručně napsané vzkazy.

Po pohřbu bude rakev zabetonována, aby byla chráněna před vykradači hrobů. Místo Jacksonova odpočinku budou střežit speciální kamery, které spustí alarm, jakmile se k hrobu přiblíží nepovolaná osoba.

Zesnulému kamarádovi se přijde poklonit třeba soulová legenda Aretha Franklin (67) či Jacksonova nejlepší přítelkyně Diana Ross (65).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.