Exmanželka šéfa ČSSD Zuzana Paroubková: Panečku, to je fotka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Exmanželka šéfa ČSSD Zuzana Paroubková: Panečku, to je fotka!

 (Martin Přibyl, Jakub Ludvík)

5:00 (tk) – Už rok bývalá manželka šéfa ČSSD Zuzana Paroubková (52) nekomunikuje s novináři a žije v ústraní. Pro Aha! teď udělala výjimku a prozradila, jak se jí vede a co vlastně dělá. Ukázala také nové snímky, které nafotila se známým fotografem Jakubem Ludvíkem – a sekne jí to na nich!

Našla si už chlapa? A co teď vůbec dělá?

Paní Zuzana se rozvedla s šéfem ČSSD Paroubkem před dvěma lety. Má za exmanžela už náhradu? „Jestli jsem si našla partnera? No... mám více blízkých přátel,“ řekla se smíchem deníku Aha!. Většinu svého času Zuzana Paroubková věnuje charitě a práci ve svém občanském sdružení. „Hlavní díl prostředků je věnován na dostavbu dětského rekreačního zařízení v Horní Malé Úpě, dokončeno bude příští rok. Bude pro 20 dětí a otevře ho Tomáš Chrenek,“ prozradila. Právě miliardář Chrenek je jedním z hlavních sponzorů občanského sdružení paní Zuzany „Pomoc pro budoucnost našim dětem“. Sdružení prý ani po rozvodu s Jiřím Paroubkem mecenáši neopustili. „Vše funguje jako předtím, problémy nemáme,“ vysvětluje a dodává, že na podzim bude objíždět i domovy důchodců a dětské domovy. Loni ji doprovázela zpěvačka Marta Kubišová, paní Zuzana doufá, že tomu tak bude i letos. Kromě charity si vylepšuje angličtinu, vrátila se k malování a jezdí na výlety s přáteli, baví ji třeba i počítačové hry. „Téměř každý den se vídám se synem, chodíme spolu na večeře a tak, máme hezký vztah. Vídám se i s vnučkou Viktorkou, byly jí dva roky, je roztomilá,“ říká paní Zuzana. Dokázala by se i v pokročilejším věku starat o miminko, což čeká jejího exmanžela, kterému se narodí dcera? „Umím se pochopitelně postarat o miminko, mám víc trpělivosti než v mládí. Ale podle mě není náhoda, že rodičovství je určeno, také přírodou, do trochu mladší věkové kategorie,“ myslí si.

Naučila se prý také řídit: „Okolnosti mě k tomu donutily, jezdím jen přes rok, ale zato každý den. Velmi mě to baví a jsem díky tomu nezávislá.“ Nedávno se také Paroubková přestěhovala do bytu ve Stodůlkách, který je jen pár kroků od toho, kde bydlí syn. Psalo se o ní i v souvislosti s prodejem pozemků u své chalupy v Horním Maxově, na kterém vydělala miliony – a právě za ně byt ve Stodůlkách koupila. Jinak si užívá života v ústraní, i když ji na ulici lidé pořád zastavují: „Byla bych raději neznámou osobou, na druhou stranu potkávám i milé lidi, kteří mě poznávají. Ptají se na psa, jak se mi daří a že jsem fajn.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.