Michael Jackson (†50): Poslední odpočinek na nejstřeženějším hřbitově světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Jackson (†50): Poslední odpočinek na nejstřeženějším hřbitově světa

 (ČTK/AP, EPA)

5:00 (kat) – Král popu bude k věčnému odpočinku uložen do společnosti největších hollywoodských legend. V přísně střeženém mauzoleu, kde odpočívá i idol žen první poloviny 20. století, herec Clark Gable (†59)!

Dne 29. srpna, kdy by Michael Jackson oslavil své 51. narozeniny (tedy více než 2 měsíce po smrti), bude jeho tělo konečně pohřbeno. Na prominentní hřbitov Forest Lawn v Los Angeles bude v době obřadu smět přijít jen rodina a nejbližší zpěvákovi přátelé. Jacksonovou hrobkou bude nádherné mauzoleum, zdobené kopiemi obrazů Michelangela Buonarottiho a Leonarda da Vinciho. Je to nejpřísněji střežený hřbitov na světě: vysoké zdi, bezpečnostní kamery, na každém kroku hlídač. Do mauzolea mají přístup jen rodinní příslušníci. Nezvaní hosté jsou zadržováni už 100 metrů před vchodem. Forest Lawn se tedy nestane poutním místem Jacksonových fanoušků.

Clark Gable je jedním z prominentů, který na hřbitově Forrest Lawn odpočívá.

Hřbitov je přísně střežené místo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.