Smrt Michaela Jacksona (†50): Objevily se další převratné novinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt Michaela Jacksona (†50): Objevily se další převratné novinky!

Maskérka Karen Faye.
Maskérka Karen Faye. (EPA, ara)

5:00 (kat) – Smrt popové legendy Michaela Jacksona (†50) se bude vyšetřovat asi ještě dlouho. Od 25. června, kdy »král popu« zemřel na zástavu srdce, uplynuly téměř dva měsíce. A policisté stále přicházejí s novými fakty.

- Podle nejnovějších vyšetřování to vypadá, že Jacksonův osobní lékař Conrad Murray volal sanitku až v momentě, kdy už byl zpěvák mrtvý. Záchranáři totiž konstatovali, že když přijeli, byl už Jackson minimálně hodinu po smrti.

- Jacksonova maskérka Karen Faye (53) nyní prozradila, že byl »král popu« v posledních dnech života natolik slabý, že ho musel jeho choreograf krmit lžící! Podle jejích slov ho zabil stres způsobený blížícím se turné: „Jak by mohl zvládnout šňůru 30 koncertů, když se nebyl schopen ani najíst?“

- Spekulovalo se, že byl »král popu« pohřben v rodinném kruhu na tajném místě hned poté, co rodině vrátili z pitevny jeho mozek. Nyní vše nasvědčuje tomu, že Michaelovo bezvládné tělo stále ještě leží zmrazené v márnici... A důvod? Jeho matka Katherine (79) má strach nechat Michaela pohřbít! Někdo by totiž mohl tělo ukrást... Navíc chce mít možnost svého syna pravidelně navštěvovat.

Je Claire Cruise skutečnou matkou Jacksonových dětí?

- Další žena tvrdí, že je biologickou matkou Jacksonových dětí Prince Michaela I., Paris (11) a Prince Michaela II. (7). Tentokrát je to Claire Cruise (43), která zároveň prohlašuje, že je matkou adoptivního syna Toma Cruise (46) Connora (14).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.