Bára Kodetová - Hroutí se kvůli holčičce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bára Kodetová - Hroutí se kvůli holčičce!

Bára Kodetová by měla porodit už za 14 dní.
Bára Kodetová by měla porodit už za 14 dní. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Bára Kodetová (38) šílí ze svého třetího těhotenství! Teď je v jeho devátém měsíci a prý velmi špatně snáší poslední dny před porodem.

Herečka Bára Kodetová (38) šílí ze svého třetího těhotenství! Teď je v jeho devátém měsíci a prý velmi špatně snáší poslední dny před porodem.

„Na Báře je vidět, že tyhlety okamžiky psychicky dost těžce nese,“ prozradila deníku Aha! manažerka houslisty Pavla Šporcla (39), který je otcem doposud nenarozeného miminka. Nevolnosti, jaké se objevují na začátku těhotenství, totiž Kodetová zažívá bohužel i těsně před porodem. Už aby bylo dítě na světě! Kodetová by je měla přivést na svět císařským řezem začátkem září, podle našich informací to bude opět holčička.

Houslista tak zatím musí mít doma velkou trpělivost se třemi ženskými – když emoce rozhodily psychiku těhotné Báry, starosti s Bářinou šestiletou Lilly Marií a vlastní dvouletou Violetou musí vzít na svá bedra právě on. Jenže ouha! Šporcl se v tolik napjaté atmosféře musí připravit na velké podzimní turné. Jak to Bára s novorozencem sama zvládne?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.