Vydra bude králem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vydra bude králem!

Sympatický Václav Vydra exceloval v Troškových Kameňácích a nyní se už těší na roli krále v jeho nejnovější pohádce Nejkrásnější hádanka.
Sympatický Václav Vydra exceloval v Troškových Kameňácích a nyní se už těší na roli krále v jeho nejnovější pohádce Nejkrásnější hádanka.

PRAHA – Režisér Zdeněk Troška (53) bude točit další výpravnou pohádku s názvem Nejkrásnější hádanka. „Tento týden se rozhodlo, že s filmováním začneme na přelomu srpna a září,“ potvrdil deníku Aha! sám režisér.


Kliknutím zvětšeteZároveň také poznamenal, že v hlavních rolích se pravděpodobně objeví Václav Vydra (50) jako král a Taťjána Medvecká (52) coby hlavní dvorní dáma.

„Původně jsme měli začít s natáčením již v červenci, ale museli jsme to odložit hned z několika důvodů. K těm největším patří hlavně fakt, že je příšerné vedro a v těchto podmínkách se moc dobře nepracuje,“ dodal Troška. „Nejkrásnější hádanka vznikla podle dvou pohádek Jana Drdy, které se jmenují O Matějovi a Majdalence a Jak princezna hádala, až prohádala. Kliknutím zvětšeteBudeme ji natáčet v jihozápadních a západních Čechách na Domažlicku a Chodsku,“ upřesnil režisér. „Obsazení ještě není úplně jasné, ale už teď mohu říci, že jsem oslovil Václava Vydru a Taťjánu Medveckou,“ prozradil tvůrce dnes již klasických pohádek O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Princezna ze mlejna, anebo populární trilogie Slunce, seno... a Kameňáků.


Autor: Jiří Landa
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.