Ajajaj: Borhyová má problém! Lucko, pozor na ni! Tvůj Niko a ona...To není dobré | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ajajaj: Borhyová má problém! Lucko, pozor na ni! Tvůj Niko a ona...To není dobré

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Aha! – Marek Pátek a Petr Novotný)

PRAHA – Deník Aha! objevil ženu, která zamotala hlavu řeckému příteli moderátorky Lucie Borhyové (31) Nikovi (33) dávno před ní! Je jí dlouhonohá gazela Michaela Fotulová!

Deník Aha! objevil ženu, která zamotala hlavu řeckému příteli moderátorky Lucie Borhyové (31) Nikovi (33) dávno před ní! Je jí dlouhonohá gazela Michaela Fotulová! Přestože Lucie a Niko dnes své první setkání na ostrově Kréta popisují jako lásku na první pohled, odhalili jsme, že pravda byla jinde. Niko tehdy na Krétě »pálil« za těhotnou Míšou, a o Borhyovou ani okem nezavadil. Lucie na něj nakonec prostě jen zbyla...

Svůdník Niko paradoxně potkal obě ženy najednou už před třemi lety na Krétě, kde maličká Borhyová fotila kalendář a dlouhonohá profesionální manekýna Michaela Fotulová zajišťovala produkci! Nikův zájem patřil – jak jinak než krásné modelce, která před lety nafotila světovou kampaň pro Mark & Spencer. „Niko ani nevěděl, že existuje nějaká Borhyová, která na ostrově fotila kalendář,“ prozradil deníku Aha! člověk, který se celého focení účastnil. Vdaná a tehdy dokonce i těhotná modelka Míša Fotulová ho však ignorovala! „Hrozně po Míše vyjížděl, vůbec mu nevadilo, že má břicho a že je vdaná. Prostě chtěl jenom ji a nikoho jiného,“ tvrdí dobře informovaný zdroj. „Míša mu však dala jasně najevo, že o něj nejeví zájem, a Lucie se naopak okamžitě chytla,“ doplňuje informace člověk, který obě dámy dobře zná.

Ví o tom všem moderátorka Televizních novin? Naše zpráva ji včera očividně hodně rozčílila. A to není vůbec dobré... „Pište si co chcete, když jsme se s Nikem poznali, byli jsme pak už jenom spolu. Ano, na Krétě jsem byla s Míšou, ale ta už byla v osmém měsíci těhotenství, takže se nic takového nemohlo stát,“ snažila spíše samu sebe přesvědčit Borhyová a postupně zvyšovala hlas. „Je to útok na naše soukromí,“ byla nepříčetná blonďatá moderátorka, která Nikovi téměř před rokem porodila syna Lucase. A ačkoliv je nyní Niko s Lucií, jedno přísloví se nad nimi přece jen vznáší: Stará láska nerezaví.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.