Eben se chystá na SázavaFest | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eben se chystá na SázavaFest

Marek Eben je známý především jako elegán v obleku, ale rád hraje golf a nyní se chystá zpívat na SázavaFestu.
Marek Eben je známý především jako elegán v obleku, ale rád hraje golf a nyní se chystá zpívat na SázavaFestu.

PRAHA – Už je konečně jasno! Organizátoři jednoho z nejlepších hudebních festivalů v zemi Internet expres SázavaFestu prozradili, jaké hvězdy se jim podařilo nalákat na letošní ročník.


A diváci se mají skutečně na co těšit. Na dvou pódiích a ve speciální čtvrti Rádia 1 district vystoupí největší esa české i zahraniční hudební scény! A chystá se tam i Marek Eben se svými bratry.
Zařádit si tak přijedou světoběžníci Sunshine, Boban a Marco Marcovič či zpěvačka Ari Up. Nebude chybět ani keltský rap v podání skupiny Manau či král elektronické ethno music Banco de Gaia. Také domácí skupiny mají nabité zastoupení. Poprvé na festivalu zahrají bratři Ebenové, Čechomor, Monkey business, legendární B.S.P., Mňága a Žďorp, Wohnout či Support Lesbiens a mnoho dalších. Tatabojs pak dokonce představí speciální akustický set, který nebude nikde jinde k vidění. SázavaFest, který se tradičně uskuteční 3. až 6. srpna, v areálu Ostrov v městě Sázava, bude letos skutečně našlapaný. Cena třídenní vstupenky je v předprodeji 650 korun.


Autor: Leni KABELÁČOVÁ
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.