Laďa Kerndl (64) : Nečekaná operace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Laďa Kerndl (64) : Nečekaná operace

Laďa Kerndl musel v sobotu do nemocnice, kde jej okamžitě operovali!
Laďa Kerndl musel v sobotu do nemocnice, kde jej okamžitě operovali! (Aha! – Mária Rušinová)

5:00 – Jazzman Laďa Kerndl (64) musel o víkendu nečekaně do nemocnice a putoval rovnou na operační sál! V třísle se mu totiž vytvořil nebezpečný hnisavý absces, který musel okamžitě ven. Hrozila totiž otrava krve!

5:00 – Jazzman Laďa Kerndl (64) musel o víkendu nečekaně do nemocnice a putoval rovnou na operační sál! V třísle se mu totiž vytvořil nebezpečný hnisavý absces, který musel okamžitě ven. Hrozila totiž otrava krve!

„Pan Kerndl byl do nemocnice přijat v sobotu odpoledne a ještě ten den večer jej operovali. Kdyby se čekalo do rána, mohlo dojít k závažným komplikacím včetně otravy krve,“ potvrdil deníku Aha! zdroj z Fakultní nemocnice U svaté Anny v Brně, kde je jazzman hospitalizován.

Stav »českého Sinat-ry« se po operaci zlepšil, v nemocnici by však měl podle dostupných informací zůstat do středy. V místě vyříznutého vyčištěného abscesu má zatím totiž drén, který odvádí nečistoty. Poté by měla následovat zhruba třítýdenní rekonvalescence. Své blízké zpěvák pořádně vyděsil, protože operace měla původně proběhnout v plné narkóze, která je u Kerndla velmi problematická – intubace téměř nepřichází v úvahu kvůli odoperované tkáni na krku, důsledku rakoviny mandle, kterou zpěvák onemocněl v roce 1994. „Nakonec Kerndla operovali v lokálním umrtvení,“ dodává zdroj z nemocnice s tím, že operace proběhla bez potíží a za zpěvákem každý den dochází jeho manželka Milada a dcera Tereza.

PETR MACEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.