Iveta Bartošová: Karel s Vendulou mě nutili k sexu ve třech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová: Karel s Vendulou mě nutili k sexu ve třech!

Víc hlav,  víc rozumu...
Víc hlav, víc rozumu... (ara )

10:50 - Blesku se podařilo získat část rukopisu šokující knihy, kterou vydá Iveta Bartošová (43). Když se to Iveta dozvěděla, chvilku váhala, potom se ale odhodlala rukopis okomentovat. Iveta vysvětluje svůj intimní vztah s Karlem Svobodou (†68). „Karel s Vendulou chtěli, abych s nima šla na trojku. Já to ale nedokázala,“ říká v knize Iveta.

Pokud si Ladislav Štaidl dodnes myslí, že Iveta mu zahnula s jeho přítelem Karlem, je na omylu. Všechno se seběhlo až poté, co Iveta Štaidla opustila a žila s Arturem v pronajatém domě v Říčanech.

„Volal mi Karel, že mě s Vendulou zvou k nim do Jevan na návštěvu. Že jsem pořád zavřená sama doma a že mi to udělá dobře. Nechtělo se mi, ale měla jsem je oba ráda, tak jsem jela,“ říká v knize Iveta. Karel s Vendulou k ní prý byli oba moc milí a otvírali jednu lahev vína za druhou. „Nebyla jsem zvyklá vůbec na alkohol, a když jsme dopili třetí lahev, byla jsem opilá,“ vysvětluje Iveta.

V ten moment ji Karel pobídl: „Pojď se s námi pobavit do ložnice.“ Iveta se zděsila, nikdy nic podobného nedělala. .

pokračování článku zde!!!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.