Lucie Bílá: Po dvou letech na turné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Po dvou letech na turné!

Lucie Bílá každý svůj koncert prožívá naplno.
Lucie Bílá každý svůj koncert prožívá naplno. (Aha! – David Kundrát)

5:00 (ren) – Fanoušci zpěvačky Lucie Bílé (43), těšte se! Jedenáctinásobná Slavice se totiž po dvouleté odmlce rozhodla vyrazit na oficiální koncertní turné po České republice. A ne ledajaké!

Letošní turné, které nazvala Bang Bang tour 09, se Bílá rozhodla spojit s propagací Nadace policistů a hasičů, jejímž cílem je mimo jiné podpora pozůstalých po padlých hrdinech těchto náročných profesí. Během koncertního programu se na projekci odehrají i dva příběhy z reálného života konkrétních hrdinů, dojde i k předání finančních darů pro zmíněnou nadaci. Pozůstalé po tragicky zemřelých policistech a hasičích pozve zpěvačka i na speciální neveřejný koncert do Barrandovských ateliérů.

První vystoupení se uskuteční sedmého září v Kulturním domě Sidia v Olomouci a bude pokračovat až do října. Naposledy potěší své příznivce na koncertě ve Zlíně, a to 6. října v sále Velkého kina. Prahu kupodivu vynechá. Zpěvaččini příznivci se můžou těšit nejen na osvědčený repertoár, návštěvníci koncertů uslyší i žhavé novinky z připravovaného nového alba, včetně pilotního singlu s názvem Bang Bang.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.