Patrik Hezucký: Ženskou nemám, radši hubnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Patrik Hezucký: Ženskou nemám, radši hubnu!

Patrik Hezucký jí sice sám, ale zdravě.
Patrik Hezucký jí sice sám, ale zdravě. (: Marek PÁTEK)

PRAHA – Tři roky neměl moderátor ranní show na Evropě 2 Patrik Hezucký (35) vztah. „Žádný na to, aby se o tom dalo vůbec psát,“ říká mnohoznačně.

Tři roky neměl moderátor ranní show na Evropě 2 Patrik Hezucký (35) vztah. „Žádný na to, aby se o tom dalo vůbec psát,“ říká mnohoznačně. Teď si plánuje pouze odpočinek, ulítává na squashi a hubne!

Plány na léto má moderátor jenom ty příjemné. „V létě se má totiž co?“ povytáhne legračně obočí. „No přece odpočívat!“ směje se. Po chvíli ale přece jenom prozradí, že opět něco připravuje. „Chystám na srpen Gastro media cup. Turnaj nejlepších hospod a médií. Podle mého názoru tam budou nejlepší restaurační sítě,“ pochvaluje si milovník jídla.

A co ženy? „Žádná mě nechce, mají jiný vkus. Tři roky jsem sám,“ stěžuje si se smíchem. Moderátor ale nehází vinu pouze na ženské pokolení. „Problém je také v něčem u mě. Jednak jsem starší, tak tam je už pohodlnost, že nemusím brát na nikoho ohledy. Také je to o tom, že když někdo někoho pozná, tak chce buď to samý, nebo lepší. To je pak velký problém.“

Patrik Hezucký je ale přesto zamilovaný. Do squashe, na kterém, jak sám tvrdí, ujíždí. „Hrozně mě squash baví a tím také zase hubnu. Spíš než dietou tak sportem. V zimě vždycky přiberu a v létě se věnuju víc sportu,“ přiznává s tím, že do drastických diet se ale nevrhá. „Před dvěma lety jsem udělal blbost, když jsem zhubnul 15 kilo za dva měsíce a pak jsem si rozhodil metabolismus. Spálíš to buď sportem nebo carnitinem,“ doporučuje zkušeně moderátor.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.