Noid je za mřížemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Noid je za mřížemi!

Fotografie
Fotografie (internal)

MLADÁ BOLESLAV (hlv) – Exmanžel Lucie Bílé (43) Václav »Noid« Bárta (28) si na vlastní kůži zažil, jaké to je být zavřený ve věznici. Zahrál si totiž Václava Křížka – takzvaného »orlického vraha« – který je spoluvězněm Jiřího Kajínka ve stejnojmenném fi lmu o nejslavnějším českém vězni, který se právě natáčí.

MLADÁ BOLESLAV (hlv) – Exmanžel Lucie Bílé (43) Václav »Noid« Bárta (28) si na vlastní kůži zažil, jaké to je být zavřený ve věznici.

Zahrál si totiž Václava Křížka – takzvaného »orlického vraha« – který je spoluvězněm Jiřího Kajínka ve stejnojmenném fi lmu o nejslavnějším českém vězni, který se právě natáčí. Noid se nechal už několikrát slyšet, že by si rád zahrál nějakého drsňáka před kamerou, a konečně tak byl vyslyšen. Zřejmě ale jen díky tomu, že fi lm režíruje sám producent Petr Jákl, a Noid je zasnoubený s jeho sestrou Alenou. „Natáčení mě strašně moc baví, moje postava je pěknej rošťák, ale detaily se dozvíte až po natáčení,“ smál se zpěvák po dnu stráveném ve vězení.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.